Vesiletunnecat Homepage
Forum Home Forum Home > EDEBİYAT VE DÜŞÜNCE > KİTAP TAVSİYESİ
  New Posts New Posts
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

24 Saat Kur`an-ı Kerim Dinleme


DarulKitap İslam Ans. v.2

 Post Reply Post Reply
Author
Message
kral View Drop Down
Administrator
Administrator
Avatar

Joined: 08-03-2006
Status: Offline
Points: 1323
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kral Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: DarulKitap İslam Ans. v.2
    Posted: 05-03-2009 at 21:54
 
DarulKitap İslam Ansiklopedisi'nin 2. versiyonunu çıkartmamızı nasip eden Allah’a hamdolsun, O’nun Rasulü’ne selam olsun. İlk versiyondan sonra 300 yeni kitap eklenip değerli kardeşlerimizin bildirdiği birçok hataların bu versiyonda düzeltilmiş olmasına rağmen yine de inanıyoruz ki bundan sonraki versiyonlar bu versiyonu ikmal edeceklerdir.

Ansiklopedi'nin içerisindeki yazıların tümünü onaylıyor, doğruluğunu iddia ediyor değiliz. Mutlak doğru, vahiyle sınırlıdır. Kur’an ve sahih Sünnetin dışında her görüş tartışılabilir düşüncesindeyiz. Büyük bir Arşiv niteliği taşıyan bu Ansiklopedi, tüm okurlarına Kur'an ve sahih Sünnete uygun olan bilgileri alma, hataları ayıklama ve aynı zamanda yanlış kabul ettikleri görüşleri de tanıma fırsatı sunmaktadır. Bunun içindir ki, yazarın veya yayıncının hatalarından ve yayımlanan eserlerin içeriğinden sorumlu olmadığımızı belirtmek isteriz.
 

 

Ansiklopedi, değişik yazarların çeşitli eserlerinden derlendiği için, Ansiklopedinin içerisinde farklı görüşler, hatta birbirine zıt fikirler bulunabilir. Bu da araştırmacıya, bazı şeyleri zıddıyla bilmenin de bazen faydalı olabileceğini göstermek amacıyla yapılmıştır. Amacımız dinini öğrenmek isteyen herkesin, değişik ekollerin kitaplarından yararlanarak İslam’ı doğru bir şekilde öğrenmesine vesile olmaktır. Mü’minler sözü dinlerler ve en doğrusuna uyarlar. Ansiklopedi’nin içerisinde yanlış görüşlerin olduğuna inansanız bile şunu unutmayın ki doğru yolda olan kimseye, sapıtanın sapıklığı zarar vermez. 

Download 
 
 
 
Alaternatif Link
 
<font color=RED>“Bilginin elde edilmesi... bizi iyiye ulaştıracaktır.”[/COLOR]

Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.102 seconds.