Vesiletunnecat Homepage
Forum Home Forum Home > GENEL FORUM > Serbest Kürsü
  New Posts New Posts
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

24 Saat Kur`an-ı Kerim Dinleme


21 Cİ ASRIN HENDEKLERİ

 Post Reply Post Reply
Author
Message
selo27 View Drop Down
Üye
Üye


Joined: 21-04-2009
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote selo27 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: 21 Cİ ASRIN HENDEKLERİ
    Posted: 02-06-2009 at 23:42

                                  21”Cİ ASRIN HENDEKLERİ             

 

Hendek Türkçe’de kullanıldığı şekliyle arzda kazılan, arzda açılan uzun kanallara hendek denir. Bir de hendek kamçılanan bir insanın vücudunda açılan kamçı yaralarında dolan, meydana gelen kan izlerine, kan birikintilerine de hendek denir.

 
Anlatıldığına göre tarihin bir dönemin-de Yemen’de, Bağdat’ta, Irak’ta, Şam’da, Habeşistan’da veya Roma’da, ya da tarihin değişik dönemlerinde, değişik bölgelerinde kâfirler sırf îmanlarından ötürü, sırf Müslümanlıklarından ötürü mü’minleri içi ateş dolu çukurlara, hendeklere atarak diri diri yakmışlar, kebap yapmışlar. Hangi dönemde ve nerede olmuş bu? Ne zaman ve hangi coğrafyada olursa olsun fark etmez. Önemli olan insanlar var, inananlar var, mü'minler var ve kâfirler var. Kâfirler mü’minlerin varlığına tahammül edemiyorlar, îmansızlar onlara eziyet ve işkence etme adına onları içi ateş dolu hendeklere atıyorlar ve cayır, cayır, diri diri yakıyorlar. Nerede? Her yerde. Nerede olduğu önemli mi? Şimdi de farklı biçimleri görülüyor bunun. Dün kâfirler Müslümanları dinlerinden döndürebilmek için upuzun hendekler kazıyorlar, içini alev, alev ateşlerle dolduruyorlar ve diri diri onları toprağa gömüyorlardı. Bugün de Müs-lümanların çocukları, Müslümanların kendileri ateşe gömülüyor, cehenneme gömülüyor ne fark eder.
 
 

İşte görüyoruz, bugünün kâfirleri de Müslümanları dinlerinden döndürebilmek için, mü’minleri dinsizleştirebilmek için onların önüne farklı hendekler kazıyorlar. Müslümanları dinsizleştirebilmek için günümüz kâfirleri tarafından onların önüne kazılmış yığınlarla hendek, yığınlarla çukur görüyoruz şu anda. Mal çukurları, makam çukurları, menfaat çukurları, zevk çukurları, oyun eğlence çukurları, meyhane çukurları, moda çukurları, stadyum çukurları, Televizyon çukurları, eğitim çukurları gibi yığın, yığın çukurların kazıldığını ve insanların bu çukurlara gömüldüğünü görüyoruz bugün.

 
 

Nice milyonlar gömüldü bu çukurlara farkında olmadan. Meselâ stadyum çukurlarına, televizyon ekranlarına gömülenleri bir düşünün.

 
 

Şu ümmet-i Muhammedi’n çocuklarını dinsizleştirebilmek için onların önlerine kazılan eğitim çukurlarına bir bakın. Dünkü kâfirlerin Müslümanların önlerine kazdıkları içi ateş dolu hendeklerden ne farkı vardır? Allah için söyleyin. 5 yaşında 7 yaşında 10 yaşındaki tertemiz körpe dimağlar nereye düşüyorlar bir düşünün? Hangi çukurlara gömülüyor bu yavrular? Bir zamanlar kendilerine: Yavrum en çok kimi seviyorsun? diye sorulduğu zaman: En çok Allah’ı seviyorum! En çok Rasulullah’ı seviyorum! diyen, Allah bir diyen, en çok dinimi severim! Diyen bu körpe yavrular, körpe dimağlar önlerine hazırlanmış çukurlara, önlerine kazılmış bu materyalist eğitim hendeklerine batıp çıktıktan sonra, o sıralardan geçtikten sonra ne hale geliyorlar bir bakın. Dünkü hendeklerden bir farkı var mı? Bir tek farkı var demin de söyledim. Birisinde bizzat bildiğimiz dünya ateşi vardı, yanan yandığının farkına varıyordu, yanan cennete gidiyordu, ama şimdiki çukurlarda dünya ateşi değil de âhiret ateşi olduğundan yanan yandığının farkına varamadığı gibi üstelik yanan cehenneme gidiyor Allah korusun.

 
 

Mehmet Akif Gün 

Gaziantep 

 

Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.094 seconds.